Helyi klubok

Velencei Rejtvényklub

Velencén, a Városi Könyvtárban minden páros héten hétfőn 17-től 20 óráig tart a rejtvényfejtő összejövetel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Logiklub, Budapest

Keresd Kozics Anikót (anikozics@gmail.com)!

A Logiklub havonta egyszer, általában minden hónap harmadik hétfőjén (ez néha változhat), 18 órától tartja összejövetelét. A helyszín a Nyugati pályaudvar közelében a Star Kebab étterem hátsó terme (Teréz krt. 62.).
A téma a hazai szaksajtóból is ismert, a nemzetközi elvárásoknak megfelelő (de nem csak mestereknek szóló) logikai rejtvények készítése és fejtése. A klubtagok részt vesznek a világbajnokságon is, de kezdőket is mindig szívesen látnak.

 

Szenior (60+) Rejtvényklub, Újbuda

Újbuda Önkormányzatával együttműködve, az önkormányzat épületének alagsorában (Budapest, Xl ker., Zsombolyai utca 5.). A foglalkozást Kálmánné Nyilasy Éva tartja, minden hónap első hétfőjén 15 órától.

A klubfoglalkozást az Önkormányzat elsősorban a kerületi lakosoknak szervezi.

 

Békéscsabai Rejtvényklub – Klubvezető: Hankóné Zsilák Katalin, e-mail: zsilak.katalin@gmail.com

Telefon: (06-30) 609-1766
A békéscsabai Rejtvényklub az Ifjúsági Házban működik, foglalkozásait hetente, csütörtökönként tartja 16-18 óráig. Minden érdeklődőt várunk kortól és tudásszinttől függetlenül.

Havonta egy alkalommal, új helyszínen, szintén az Ifiházban minden hónap második szombatján 14-15.30 óráig 10 éven felüli gyermekeknek tartunk foglalkozást. Ide várjuk a rejtvényfejtés iránt érdeklődő diákokat. A diákok Huszárné Sándor Katalinnál érdeklődhetnek a hsk1948@globonet.hu e-mail címen, illetve a (06-20) 432-1822-as telefonszámon.

 

Székesfehérvári Rejtvényklub – Klubvezető: Faddi Imre, e-mail: ficsh@index.hu

A Székesfehérvári Rejtvényklub a Szabadművelődés Házában (8000 Székesfehérvár Fürdő sor 3.) működik, kéthetente szerdánként, 17 órától. Minden érdeklődőt várunk kortól és tudásszinttől függetlenül.

 

Gödöllői Rejtvényklub

A Gödöllői Városi Könyvtárban 2010. május 17-én volt az első klubtalálkozó. Jelenleg minden hónapban a harmadik csütörtökön van klubfoglalkozás 16 órától. A foglalkozást Kozics Anikó, a ROE tagja vezeti. A részvétel ingyenes!
További információ a könyvtár honlapján, illetve Gönczi Krisztinánál (gonczi.kriszti@gvkik.hu).

 

Győri Rejtvényklub

A 2010. szeptember elején lezajlott országos versenyen felbuzdulva, önálló helyi rejtvényklub alakult Győrben. Az érdeklődők Szalay Dénest keressék e-mailben (szdns@t-online.hu).
A klub helyszíne: Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár (9023 Győr, Hermann Ottó út 22).
Figyelem! A győri rejtvényfejtő klub foglalkozásai átmenetileg szünetelnek!