Rejtvényfejtők Napja: eredmények

RFN2

*** FRISSÍTÉS ***

A Rejtvényfejtők Napja eredménylistája ide kattintva letölthető.

***

Idén is ünnepeljük együtt a Magyar Rejtvényfejtők Napját!

A verseny időpontja:
2015. február 8. vasárnap 10 órakor
(nevezés 9:30-tól,
eredményhirdetés kb. 15 órakor)

A verseny helyszíne:
Best Western Hungaria Hotel
1074 Budapest, Rákóczi út 90.
(a Keleti pályaudvarnál)

A ROE a Füles Szerkesztőségével közösen ismét nagy szabású rejtvényfejtő versennyel ünnepli a Magyar Rejtvényfejtők Napját. A versenyen 17 kategóriában mérhetik össze tudásukat a játékosok.
Ezen a különleges versenyen, amelyen kezdők, haladók, mesterjelöltek és mesterek is indulhatnak, mindenki saját magának osztja be az idejét, hogy az összesen 3 órányi fejtési idő alatt melyik rejtvénnyel mennyit foglalkozik.

A versenyen – a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt – csak azok vehetnek részt, akik részvételi szándékukat előzetesen jelzik, és arra visszaigazolást kapnak.

Jelentkezni lehet e-mailben a fules@iqpress.hu címen, vagy munkanapokon napközben a 06-1-430-6680-as telefonszámon. Kérjük, az előzetes regisztráció során adja meg nevét, lakcímét, telefonszámát illetve azt, hogy újoncként indul-e a versenyen.

A nevezési díj (amelyet a helyszínen, a kezdés előtt készpénzben kell megfizetni) 1500,- Ft/fő, de mindazoknak, akik életükben először vesznek részt a ROE által szervezett versenyen, kedvezményesen 500,- Ft/fő.

A ROE pontversenyein minősítést szerzett játékosok a jelenleg hatályos versenyszabályzat szerinti besorolásuk alapján indulhatnak a versenyen. Akik pedig csak a rejtvényfejtők napja alkalmából megrendezett versenyeken indultak eddig, azok esetében az egyes kategóriák legjobbjai idén már csak a nehezebb kategóriában mérhetik össze tudásukat.

Ha még sohasem próbálta ki a rejtvényfejtést társaságban, versenyfeltételek között, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Az idei verseny kategóriái:

Skandináv
Könnyű percek
Lexikon nélkül
Olasz módra
Ikrek
Félig kevert olasz
Rejtvénysziget
Megkevertük
Kevert olasz
Kvíz
Nyelvi játékok
Vizuális feladatok
Titkosírásfejtés
Sudoku: kezdő, haladó
Logika: kezdő, haladó

Minden régi és új versenyzőt szeretettel várunk!

A bejegyzés kategóriája: versenyek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.